Hello again!

Eftersom det fortfarande är genomsnitt ca 20personer varje dag som går in på min blogg även fast mitt senaste inlägg var 11 oktober 2017 och innan det 1 december 2016 (?!) så har jag bestämt mig för att uppdatera litegran.
 
Jag har två projekt igång just nu. 
 
Det första är smala Sussi där jag coatchar en tjej till viktnedgång och en hälsosam kost. Det är tungt, jobbigt, allting gör ont, motivationen är sådär. allting sitter i huvudet, bestäm dig. Sätt upp mål och sträva efter dom! Den här tjejen är bestämd och även fast hon har sina downs så klättrar hon ändå alltid upp. 
TRAIN INSANE OR RENAIN THE SAME!
 
Mitt andra projekt är Shape Melina UP! Det är en tjej som vill få synliga muskler och slipa på sommarformen. Hon har fött ett barn och har något kilo runt magen som ska bort. Vi kör ett 6 veckors schema som börjar nå sin topp. Hon har förlorat 1cm runt magen för varje vecka, ökat 1cm runt biceps och ökat cm runt rumpan. Hon ser fantastisk ut men varför vara nöjd när det kan bli bättre! 
Melina var (är) för övrigt väldigt stel, I HELA KROPPEN. hon har fått övningar som hon gör varje dag hemma för att mjuka upp ljumskarna för att (i hennes fall) kunna dela på benen 😂 haha nej men vi har som mål att gå ner i split. Det var katastrof första gången vi testade att ligga på rygg med rumpan mot väggen och dela så långt det gick. hon hade ca 90cm kvar till golvet från foten.. och det mina damer och herrar, är pissdåligt! Idag har hon 55cm kvar till golvet, vilket är en jävla proggress!  Här kommer lite smärtsamma bilder från min utdragning av melinas ben 😘
 
 
Och här är senaste bilden från stretchen 👇🏻
 
Har tränat med många människor, men aldrig med någon som är så plikttrogen och lojal till träningen. Melina har satt sitt mil och tänker uppnå det! 
NO PAIN NO GAIN! 
 
Kommer att uppdatera lite hur det går för mina projekt här så håll utkik!!
 
/beach