Vem är Hannabeach ?

 
HANNA LINNEA STRAND
 
strand - beach .... beach - strand
hannabeach
 
23 år och bor i Sundsbruk med min pojkvän Oliver, och min hund Starlet (the love of my life), och snart en till liten fyrbent kille på 8 veckor.
 
Jag jobbar som tränare på Birstahov, en gymnastikförening där jag tar hand om flick n trick, parkour, Trampolinkurser, Vuxenträning, Ag manling och Ag Kvinnlig. Jag har även privat träning, är ledare vid uthyrning av hallen och domare inom Ag kvinnlig.
 
Man kan säga att gympan är min familj. Jag har vuxit upp där och jag känner de flesta privat också. Mina ag tjejer är mina barn! Jag bryr mig så innerligt om dom samtidigt som jag kan bli så förbannad så att jag nästan spricker, KÄRLEK! Vi känner varandra utan och innan till och vi träffas i stor sätt varje dag. Är det inte på gympan så är det pyamasparty hos mig ;)
 
 
TRÄNINGSFREAK
 
Som ni alla vet så lever jag för att träna. Jag har tränat mer eller mindre hela mitt liv. Från att jag lärde mig gå tills att jag bara stod på händerna så slängde mamma in mig på gympan och där blev jag kvar. Tack för det!
 
Jag blev årest tävlingsgymnast 2002. Jag har så många medaljer och pokaler att dom inte skulle få plats på en vägg. Även om det är många 4:e plats medaljer. Jag säger inte att jag vann varje tävlig men ett par stycken ;)
 
När killar, kompisar och affärer var roligare så slutade jag i gymnastik, Min största misstag.
2 år senare började jag ingen, Jag kunde alla övningar i huvudet och viste precis vad jag skulle göra men kroppen orkade inte riktigt hålla upp mig lika bra som förut.
 
Jag gav det en chans men det slutade med att jag blev tränare ist. 2008 Startade jag min första gymnastikgrupp och  idag har jag inga planer på att sluta som tränare.. någonsin.....
 
Nu kombinerar jag gym, gymnastik och att vara tränare. Samt springturer och långa prommenader med Starlet.
 
 
TRÄNINGSSCHEMAN
 
När fler och fler började fråga hur man får en platt mage, vad man bör äta och hur jag gör för att orka och hinna med. Så började jag skriva träningsscheman. Nu gör jag personliga träningsscheman, beroende på hur många dagar personen vill träna och vad den vill fokusera på.
 
Jag älskar att hjälpa folk att komma igång med träningen. Jag älskar att vara den där lilla sparken i rumpan, Jag älskar att kunna vara en inspiration till träning. Jag älskar utveckling.
 
Det bästa med att hjälpa andra med träning är att jag belönas av dina resultat och ditt slit. När du lyckas, har jag lyckats!
 
 
DRÖMFÅNGARE
 
I snart 2 år har jag gjort drömfångare.
Jag gör dop-presenter, födelsedagspresenter, julklappar, prydnader, babymobiler, smycken.. Allt.
Du bestämmer färg, modell, storlek..
Ditt ord är min lag.
 
www.handmadewithlovee.blogg.se
 

FRÅGA GÄRNA OM DU VILL VETA MER !
 
// BEACH