Träning, träning och mer träning

Halloj alla träningsfreak!
 
 Jag har ju varit kass på att skriva i bloggen men blir hela tiden motiverad att börja när jag ser hur många som är inne på min blogg även fast jag inte lägger ut något, vem vet jag kanske slår rekord i  flest läsare nu när jag väl skriver ;) inget är omöjligt, right ?
 
Den här månaden har min vardag sett ut på följande sätt: 
Träning
Gymnastik
Jobb
Träning
Träning
Jonas
Träning
 
Jag brukar ligga och fundera vad det är för fel på mig när jag lägger mig på kudden och längtar tills det ska bli nästa dag så att jag kan få träna igen..
 
Alla är olika och längtar efter olika saker :*
 
Gårdagenspass blev riktigt bra!
Rygg stod på schemat och alla som vet vem jag är, vet att det kan före komma en och annan gymnastisk övning också ;) Den här övningen nedan är fruktansvärt bra, man hänger med kroppen och stödjer sig på armarna. Lyter upp benen i pik mot ansiktet och sen delar ut i splitt, den tar på alla muskler i hela kroppen, vansinnigt bra!
 
 
Cardo, det viktigaste av allt.
Igår blev det 10 min cykel, 10min crosstrainer och 10min gåband.
 
Jag har ett speciellt program som jag går på gåbandet. Jag startar 5min med snabb gång på nivå 7, sen ökar jag till nivå 8 och på den nivån kan man antingen gå jävligt snabbt eller jogga lungt.
Jag går i 30sek och springer 30sek, det är så fruktansvärt jobbigt att gå i den där farter att det blir som en "vila" när man springer i 30sek. Man lurar kroppen 
 
Följ min träning på instagram
hannabeachh