Vinnarskalle


Oj oj oj det kan vara jobbigt ibland, att ha så stark vilja att hela tiden vinna, fråga mig! ;) 


Jag är uppvuxen med att tävla inom gymnastiken och jag tävlade mot grabbarna i armbrytning på skolan, och vem som ritade finast av tjejerna. På Ica tävlade jag mot kassören mittemot om vem som blev klar med kunden snabbast. Ja, man kan säga att jag har en lätt störning i hjärnan..

Idag tävlar jag mot den som står brevid på crosstrainern, även fast den inte vet om det. Jag tävlar mot mig själv att bli starkare, smidigare och mer uthållig.

Jag har dessutom ett krig med mig själv när jag försöker hålla mig borta från min grej som ja skrev om tidigare. Nu har det gått tre veckor (på söndag) och än så länge leder jag mot mig själv ;)

Projekt E. Tävlar mot sig själv just nu, hon har fyra grenar där hon ska prestera sitt allra bästa i ca 2min på varje redskap. 

Man kanske kan tycka att det låter lite fjantigt men tänk dig bara all press och alla höga krav som sätt på henne av att bara gå och ställa sig brevid ett redskap och möta domarna. Bara det är sjukt krävande, sen ska hon le och göra allt prefekt och bli bedömd efter allt hon gör.

Mål och motivation:
Igår var jag med E på gympan i 6 timmar och inte någon gång under hela året hon har varit där så har hon presterat så bra så då!

Svetten rann och kroppen skrek efter vila men har man en vinnarskalle så är det inte alltid så lätt att lyssna på vad kroppen vill. Även om det är bra att lyssna ibland så tycker jag personligen att man ska tänja på gränserna ;)

Cred till alla er som satsar och tävlar mot dig själv!

Har du bestämt dig för att vinna så kommer du att göra det 

// beach!